15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat lovit cu ciocanul în timpul unei nunți, în Teleorman

Bărbat lovit cu ciocanul în timpul unei nunți, în Teleorman

Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a fost lovit cu ciocanul în cap de un alt invitat în timpul unei nunți în Teleorman.

Totul a început în urma unui scandal care a avut loc în timpul petrecerii. Nunta, care avea loc la căminul cultural din Frumoasa, a fost oprită din cauza unui conflict care a degenerat rapid.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum agresorul își atacă victima din spate cu un ciocan. Apoi se aud țipetele invitaților.

Atacatorul a fost cu greu oprit de ceilalţi nuntaşi. În cele din urmă, un martor a sunat la salvare, însă după momente bune în care victima a zăcut la pământ.

„Sunt de la Frumoasa, la o nuntă, la Căminul Cultural, s-a întâmplat o problemă. Cineva i-a dat cu ciocanul în cap unui băiat, are hemoragie. Doamnă, vă rog frumos mai repede că are hemoragie masivă. Nu se mişcă”, a spus cel care a sunat la 112.

Victima a fost transportată la spital, dar starea lui rămâne în continuare una foarte gravă. Pe numele agresorului a fost deschis dosar penal.

Citește și: Peste două milioane de dolari pentru elevii abuzați sexual de o profesoară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS