13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIași: 8 indivizi cu cagule și arme albe au tâlhărit participanții de la o petrecere

Iași: 8 indivizi cu cagule și arme albe au tâlhărit participanții de la o petrecere

Poliția din Iași este în alertă maximă după ce 8 indivizi cu cagulele pe față şi înarmaţi cu arme albe au dat buzna în toiul unei petreceri. Ei i-au pus pe invitați cu fețele la perete și le-au luat tot ce aveau. Incidentul s-a petrecut la începutul acestei săptămâni, într-un apartament din municipiu.

“Atacul” a avut loc, luni spre mați, în toiul unei petreceri aniversare, într-un apartament de pe Aleea Tudor Neculai, relatează Ziarul de Iași.

În timp ce invitații dansau, soneria de la uşă a sunat, iar unul dintre petrecăreţi a deschis uşa. În casă au intrat buluc mai mulţi indivizi cu cagule pe cap, înarmați până în cap cu pari şi cuţite. 

Hoţii i-au i-au aşezat la perete pe petrecăreți şi i-au scotocit lăsat fără bunurile personale pe care le aveau la ei. Indivizii mascați au luat bani, obiecte din aur şi telefoane mobile apoi și-au luat tălpășita. Victimele au sunat la numărul 112.

Cazul se află în cercetarea poliţiştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale Iaşi. A fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie. 

Citește și: (VIDEO) Regele Charles își comemoreză mama la un an de la deces

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS