4 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljTâlhărie într-un magazin de bricolaj din Craiova

Tâlhărie într-un magazin de bricolaj din Craiova

Procurorii craioveni au dispus plasarea sub control judiciar a unui bărbat de 52 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Potrivit oamenilor legii, în seara zilei de 31 august, bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin de bricolaj. A fost observat de un agent de pază, care a fost lovit de bărbatul de 52 de ani. În iulie, un bărbat de 45 de ani a fost arestat preventiv după un incident asemănător.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că suspectul a lovit un agent de pază. În final a fost imobilizat şi predat poliţiştilor care au venit la locul incidentului.

„În fapt, în seara zilei de 31 august, bărbatul ar fi sustras produse dintr-un centru comercial din municipiul Craiova. Acesta a fost urmărit de agentul de pază, iar pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi lovit în zona feței. Bărbatul de 52 de ani a fost imobilizat şi condus la audieri. În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Craioveanul a fost reţinut în dimineaţa zilei de 1 septembrie, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În aceeaşi zi, suspectul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive. Procurorii au dispus plasarea sub control judiciar a bărbatului de 52 de ani.

Tâlhărie şi într-un supermarket din Craiova

Un incident asemănător a avut loc pe 12 iulie, într-un supermarket de pe strada Brestei. Autorul a fost un bărbat de 45 de ani. Pentru a scăpa, l-a agresat pe agentul de pază care încerca să-l oprească.
„În seara zilei de 12 iulie, ora 20.50, bărbatul ar fi sustras mai multe produse dintr-un centru comercial situat pe strada Brestei, trecând prin zona caselor de marcat fără a plăti. Acesta a fost urmărit de agentul de pază, bărbatul opunând rezistență pentru a-și asigura scăparea, reușind să fugă”, au precizat oamenii legii. Bărbatul a fost arestat preventiv pe 15 iulie, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Craiova.
La sfârşitul lunii iulie, bărbatul a fost deferit justiţiei, în stare de arest preventiv. Dosarul de tâlhărie a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova, urmând să intre în procedură de cameră preliminară. Parte vătămată în dosarul penal este Lidl Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS