12.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTâlhărie într-un supermarket din Craiova

Tâlhărie într-un supermarket din Craiova

Magistraţii de la Judecătoria Craiova au dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a unui bărbat de 45 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket de pe strada Brestei. Pentru a scăpa, l-a agresat pe agentul de pază care încerca să-l oprească.

„În fapt, în seara zilei de 12 iulie, ora 20.50, bărbatul ar fi sustras mai multe produse dintr-un centru comercial situat pe strada Brestei, trecând prin zona caselor de marcat fără a plăti. Acesta a fost urmărit de agentul de pază, bărbatul opunând rezistență pentru a-și asigura scăparea, reușind să fugă”, au precizat oamenii legii.

În seara zilei de 14 iulie, bărbatul a fost identificat de polițiști și dus la audieri. Ulterior, suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. În cursul zilei de sâmbătă, după o noapte petrecută în arest, bărbatul a fost dus la Judecătorie Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele inculpatului un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului V.P., pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.07.2023 şi până la data de 13.08.2023, inclusiv”, au dispus judecătorii.
Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi a fost contestată de bărbatul arestat.

Citeşte şi: Pedepse cu executare pentru jaful din comuna Calopăr

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS