11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Tânără însărcinată, împușcată mortal de un polițist

(VIDEO) Tânără însărcinată, împușcată mortal de un polițist

-

Poliția din Ohio a lansat un videoclip cu camera corporală în care un ofițer împușcă mortal o femeie însărcinată, pe Ta’Kiya Young.
Poliția din Blendon Township, Ohio, a lansat vineri un videoclip de pe camera corporală a unui ofițer care împușcă mortal o femeie. Aceasta ar fi accelerat mașina spre ofițer, după ce a fost acuzată că a furat dintr-un magazin alimentar.

Ta’Kiya Young, 21 de ani, din Columbus, era însărcinată în șapte luni când a murit după ce a fost împușcată pe 24 august, a spus familia ei, potrivit abcnews.go.com.

Ofițerii de poliție din Blendon Township se aflau într-o parcare a lui Kroger, asistând un șofer care a fost blocat din mașina ei, când un angajat al magazinului i-a spus unuia dintre ofițeri că cineva care ar fi furat sticle de alcool fuge, a declarat șeful poliției John Belton într-o declarație după ce împușcarea.

Tânăra a refuzat să coboare din mașină

Imaginile recent lansate de camera de corp, revizuite de ABC News, îl arată pe Young parcat în fața magazinului, refuzând să părăsească vehiculul, în ciuda ordinelor repetate ale poliției. Un ofițer se afla pe partea șoferului, în timp ce celălalt se afla chiar în fața vehiculului.

Videoclipul îl arată pe ofițerul din partea șoferului spunându-i lui Young că a fost acuzată de furt, ceea ce ea neagă.
Ofițerul îi spune din nou să coboare din mașină, conform videoclipului, ceea ce Young pare să refuze verbal să facă.
El lovește în geamul șoferului în timp ce Young apare să-l întrebe pe ofițerul din fața vehiculului: „Mă împuști?”

Young a murit la spital

În imaginile de la ofițerul din fața mașinii, el și-a îndreptat arma spre Young și a strigat-o să iasă din vehicul în timp ce folosea o blestemă. Mașina accelerează apoi înainte, împingând-o pe ofițerul din fața mașinii, care apoi trage un singur foc prin parbriz, conform videoclipului. Mașina a continuat să meargă înainte.

Ofițerii anunță „împușcăturile trase” în timp ce urmăresc vehiculul câțiva metri înainte ca acesta să se oprească, arată videoclipul. Întregul incident a durat 25 de secunde.

Ofițerii au fost nevoiți să spargă geamul șoferului încuiat pentru a-i acorda asistență medicală femeii, a spus ulterior șeful poliției. Apoi au sunat imediat la urgențe.

Belton a spus că Young a murit mai târziu la spitalul St. Ann.

Citește și: India își lansează cu succes prima sa misiune către Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Farul – „U“ Craiova 3-3 | Ce revenire! Mitriță...

Universitatea Craiova a remizat, scor 3-3, după o partidă...

ȘTIRI GdS