15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei morți și cinci răniți după ce o mașină a intrat într-o camionetă a Companiei de Apă din Arad

Trei morți și cinci răniți după ce o mașină a intrat într-o camionetă a Companiei de Apă din Arad

Trei bărbați au murit și cinci au fost răniți după ce o mașină a intrat într-o camionetă a Companiei de Apă din Arad.

Un bărbat de 50 de ani, din localitatea Horia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 709, spre localitatea Horia, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat, de 52 de ani, din Arad.

În urma impactului a rezultat decesul a două persoane la faţa locului, alte şase victime fiind transportate la spital. Dintre persoanele rănite grav, transportate la spital, una a decedat.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad au declarat că unele dintre cele şapte persoane aflate în camioneta care s-a ciocnit cu un autoturism erau angajate la Compania de Apă Arad. Angajații se întorceau de la o lucrare pe care o efectuaseră în județ. Instituţia tratează evenimentul ca pe un accident de muncă şi face cercetări.

Și-au pierdut viața un bărbat de 50 de ani, din Păuliș, un bărbat de 55 de ani, din Pecica, și un bărbat de 49 de ani, din Arad.

Alți doi bărbați, în vârstă de 58 și 42 de ani, ambii din Arad, sunt răniți grav, potrivit IPJ Arad.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase alcool. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Citește și: Șoferul care a fugit de poliție ca să scape de arestare, prins după două săptămâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS