26.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘoferul care a fugit de poliție ca să scape de arestare, prins după două săptămâni

Șoferul care a fugit de poliție ca să scape de arestare, prins după două săptămâni

Un șofer fugar, dat în urmărire internațională după ce a fugit de polițiștii din Timișoara ca să nu fie arestat, a fost prins joi după-amiază. Acesta se ascundea în subsolul unei case. În urmă cu două săptămâni, oamenii legii au încercat să-l oprească cu focuri de armă, dar bărbatul a fugit.

Marco Munteanu are 35 de ani, are cetăţenie germană, dar domiciliul în Timişoara.

Pe 16 august, Mercedesul pe care îl conducea Munteanu a fost oprit de polițiști pe bulevardul Take Ionescu. Agenţii i-au verificat actele şi au văzut că era dat în urmărire internaţională.

Șoferul a demarat în trombă. A urmat o cursă prin oraş. Agenţii au reuşit, la un moment dat, să-l blocheze în trafic, însă chiar dacă au tras un foc de avertisment, nu l-au putut opri.

Munteanu a fugit cu mașina spre Gara de Est. Apoi a lăsat-o în curtea casei unei familii de romi de pe strada Lorena și a disparut.

Căutat două săptămâni

Politistii au scotocit proprietatea si întreg cartierul, dar n-au reușit să-i dea de urmă lui Marco. Au fost organizate filtre în mai multe zone din Timișoara, fără rezultate însă.

Zilele trecute au aflat că fugarul se ascunde într-o casa din Timișoara, în zona Prințul Turcesc. Joi după-amiază au încercuit locuința și l-au încătușat în subsolul în care se afla.

Marco Munteanu a fost luat pe sus de mascati si dus la audieri la sediul IPJ Timiș.

Acesta are pe numele său emis un mandat european de arestare. Este căutat de autoritățile din Germania pentru fals, uz de fals și înșelăciune, care ar fi dus la o pagubă de câteva sute de mii de euro.

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cine l-a ascuns pe fugar în cele două săptămâni.

Citește și: Administratorii azilelor groazei rămân în arest preventiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS