17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBăut, drogat și fără permis, pe străzile din Craiova

Băut, drogat și fără permis, pe străzile din Craiova

Un bărbat din Băilești a fost prins de polițiștii craioveni conducând băut, drogat și fără permis auto pe străzile din municipiul Craiova.

Și drogat, și băut

În seara zilei de 14 august a.c., ora 19.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Băilești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Drumul Jiului, din municipiul Craiova.

Întrucât prezenta comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța amphetamine. De asemenea, conducătorul auto a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat

Tot seara trecută, la ora 20.05, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Gherghina. Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: VIDEO. Incendiu la un bloc din Craiovița Nouă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS