22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală

(VIDEO) Olt: Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală

-

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au efectuat 11 percheziții la sediul unei firme și la mai multe puncte de lucru. O percheziție au făcut, alături de colegii Serviciului de Investigare a Criminalității Gorj, la sediul unei firme din acest județ.
Persoanele sunt cercetate pentru evaziune fiscală în formă continuată.

Reprezentanții legali ai unei societăți comerciale din Balș ar fi efectuat, în perioada ianuarie 2016-decembrie 2021, achiziții de produse alimentare și nealimentare. Achizițiile erau făcute la un lanț comercial din România, în numele unei asociații de proprietari din județul Gorj. Achizițiile au fost în valoare de peste 9.000.000 de lei.

Produsele achiziționate ar fi fost vândute prin intermediul lanțului de magazine și al unităților de alimentație publică deținute de societatea în cauză. Operațiunile comerciale nu au fost înregistrate în contabilitate. A fost cauzat un prejudiciu bugetului de stat de peste 1.300.000 de lei.

Poliţiştii au ridicat documente care privesc evidența contabilă a societății comerciale din orașul Balș, pentru perioada 2016 – 2021.

La acțiune au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Citește și: Olt: Prefectul Mario De Mezzo a prezentat viziunea și obiectivele mandatului său

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS