30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi un rănit după ce un copac a fost doborât de vânt pe o mașină, pe Transalpina

Un mort şi un rănit după ce un copac a fost doborât de vânt pe o mașină, pe Transalpina

O persoană a murit şi alta a fost rănită după ce un copac de mari dimensiuni a fost doborât de vânt. Acesta a căzut peste o mașină aflată în trafic, pe DN 67C – Transalpina, în judeţul Alba. În autovehicul se aflau patru persoane, informează Agerpres.

O femeie, de 64 de ani, a murit, iar un bărbat, 63 de ani, a fost rănit, având leziuni minore.

14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuți pe carosabil și 1 autoturism a fost avariat tot din cauza arborilor.

„Forţele de intervenţie au ajuns la locul evenimentului. Din nefericire, a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconştienţă (sex feminin, 64 de ani). Cealaltă persoană (sex masculin, 63 de ani), a fost asistată medical, este conştientă şi prezintă leziuni minore”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Manevrele de resuscitare pentru femeie, aflată în stare de inconştienţă după ce copacul a căzut peste maşină, au fost efectuate, până la sosirea echipajelor medicale, de către participanţii la trafic.

14 autoturismeau rămas blocate din cauza arborilor căzuţi pe carosabil. Un alt autoturism a fost avariat tot din cauza arborilor.

Iniţial, s-a ştiut că un copac a căzut peste un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane, iar alte patru maşini rămăseseră blocate în urma vijeliei.

Traficul rutier este oprit pe DN 67C, între Tău şi barajul Oaşa.

Citeşte şi: Un șofer român din Germania a furat monede de aur în valoare de 1 milion de euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS