29.5 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn român care venea din SUA transporta în bagajele de cală gadget-uri de aproximativ 113.000 euro

Un român care venea din SUA transporta în bagajele de cală gadget-uri de aproximativ 113.000 euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti Otopeni efectuează cercetări cu privire la un român care transporta în bagajele de cală gadget-uri în valoare de aproximativ 113.000 euro.

În data de 20 iulie, în jurul orei 02.00, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Washington via Istanbul, un cetăţean român, în vârstă de 32 ani, conform stirileprotv.ro.

Lucrătorii vamali şi poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit

Acționând în baza analizei de risc, lucrătorii vamali şi poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor de cală ale bărbatului. Au fost descoperite 38 tablete, 114 telefoane, 22 ceasuri și zece căști audio pe care cel în cauză nu le-a declarat la controlul vamal la intrarea în țară.

Întreaga cantitate de bunuri, estimată la o valoare de aproximativ 520.000 lei a fost ridicate în vederea expertizării, stabilirii prejudiciului şi continuării cercetărilor.

Citeşte şi: Coloane de mașini spre litoral, pe Valea Prahovei și Valea Oltului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS