25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateColoane de mașini spre litoral, pe Valea Prahovei și Valea Oltului

Coloane de mașini spre litoral, pe Valea Prahovei și Valea Oltului

Coloane de mașini spre litoral, pe Valea Prahovei și Valea Oltului. Circulația se desfășoară cu dificultate, vineri după-amiaza, pe principalele drumuri naționale și autostrăzi care duc spre litoral sau spre zonele montane, pe Valea Prahovei și Valea Oltului.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis care este situația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 16:00.

Astfel, pe DN 1 Ploiești – Brașov sunt coloane de mașini în Comarnic și Bușteni, pe sensul de mers către Brașov, precum și între stațiunile Predeal – Bușteni, în direcția către Ploiești.

Pe DN 7 (Valea Oltului), între Pitești – Sibiu, traficul este îngreunat în loc. Bujoreni și Călimănești, pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 39 Constanța – Vama Veche este o coloană de mașini în stațiunea Eforie Nord, în direcția către litoral.

Pe A 1 București – Pitești, traficul este ușor îngreunat la intrarea în capitală.

Pe A 2 București – Constanța, circulația este intensă în direcția către Constanța, fără a fi formate coloane de autovehicule. Sunt înregistrate în medie 35-40 autovehicule/minut.

Pe A 3 București – Ploiești, traficul se desfășoară normal.

Pe A 4 Ovidiu – Agigea sunt valori de trafic ușor ridicate în direcția către litoral.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să circule cu multă atenție, în limitele legale de viteză, adaptată la condițiile de trafic. De asemenea, recomandă să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii și să evite manevrele riscante și depășirile periculoase.

Citeşte şi: Bărbat mort după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui spital

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS