17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Două persoane, la spital și mai mulți copaci căzuți, după furtuna de azi noapte

(VIDEO) Dolj: Două persoane, la spital și mai mulți copaci căzuți, după furtuna de azi noapte

-

Pompierii doljeni au fost solicitați azi noapte să intervină pentru înlăturarea copacilor căzuți în urma furtunii. Două persoane au fost transportate la spital, după ce pe mașina în care se aflau a căzut un pom. Cele două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Craiova. Incidentul la care au intervenit pompierii s-a petrecut în localitatea Cioroi. S-a intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD.

Pompierii au intervenit pentru degajarea a doi copaci cazuti pe carosabil în localiatea Galicea Mare, potrivit ISU Dolj.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a înlătura copaci doborâți de vânt și în localitățile Malu Mare, Murta și în
Zona Metro.

De asemenea, pompierii au intervenit și pentru degajarea unui copac căzut pe trei mașini aflate în parcarea unui hotel din Bechet. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda de Intervenție Bechet cu o autospecială.

Porivit ANM, județul Dolj se află sub o atenționare de cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, până azi la ora 10.00.

Citește și: După repartizarea computerizată, 151 locuri libere la licee din Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energiei din CEO, arestat preventiv

Directorul Direcției Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Cătălin-Liviu...

ȘTIRI GdS