16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment15 percheziţii la persoane suspectate că au furat dintr-o firmă scule electrice de 170.000 lei

15 percheziţii la persoane suspectate că au furat dintr-o firmă scule electrice de 170.000 lei

Poliţiştii constănţeni au făcut 15 percheziţii la persoane suspectate că ar fi furat scule electrice dintr-o societate comercială. Valorae prejudiciului se ridică la 170.000 de lei. Faţă de doi bărbaţi s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Constanţa au fãcut 15 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de de furt calificat.

„Percheziţiile au avut loc în judeţul Constanţa, la locuinţele unor persoane bănuite că, în aprilie, ar fi pătruns în sediul unei societăţi comerciale din judeţ. De aici, ar fi sustras mai multe bunuri, în special scule electrice, în valoare totală de aproximativ 170.000 de lei. Cu ocazia efectuării percheziţiilor, bunurile sustrase au fost recuperate în proporţie de 80%. Bunurile găsite au fost restituite persoanei vătămate”, a anunţat IPJ Constanţa

Inițial față de doi bărbaţi, de 40 de ani, respectiv 43 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii s=a șuat măsura arestului preventiv. Ulterior, magistrații au decis controlul judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, promovabiltate de 100% la Bacalaureat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS