17.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn an de arest pentru un craiovean prins cu cocaină

Un an de arest pentru un craiovean prins cu cocaină

Instanţa de judecată a prelungit mandatul de arestare emis în urmă cu un an, pe numele unui bărbat de 37 de ani, judecat pentru trafic de droguri de mare risc. Inculpatul a fost prins în flagrant de oamenii legii, în timp ce încerca să vândă 250 grame de cocaină cu 20.000 de euro.

Potrivit anchetatorilor, acţiunea de prindere în flagrant a fost organizată în Craiova, în iunie 2022.
„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorul DIICOT – ST Craiova, au realizat pe 23 iunie, o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal de trafic de droguri de mare risc. Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată în municipiul Craiova. Un bărbat de 37 de ani, din municipiu, a fost prins în momentul în care ar fi pus spre vânzare 250 de grame de cocaină, în schimbul a 20.000 de euro”, au precizat anchetatorii.
Pe 24 iunie, anul trecut, bărbatul a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile.

Mandatul de arestare, prelungit din nou de instanţă

De atunci, mandatul de arestare a fost prelungit de intanţă în mai multe rânduri. Pe 19 iunie, instanţa a dispus menţinerea arestului preventiv faţă de inculpat. Hotărârea Tribunalului Dolj a fost constată de bărbatul arestat la Curtea de Apel Craiova. Săptămâna tracută, instanţa a respins ca nefondată contestaţia inculpatului. În august 2022, inculpatul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Dolj.
La ultimul termen de judecată, pe 16 iunie, judecătorii au amânat pronunţarea unei hătărâri pentru data de 14 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS