11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrins în flagrant, în Craiova, în timp ce încerca să vândă cocaină

Prins în flagrant, în Craiova, în timp ce încerca să vândă cocaină

Un bărbat de 37 de ani a fost prins în flagrant, în Craiova, în timp ce încerca să vândă 250 de grame de droguri. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au realizat joi, 23 iunie, o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal de trafic de droguri de mare risc, potrivit IPJ Dolj. Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată în municipiul Craiova.

Un bărbat de 37 de ani, din municipiu, a fost prins în momentul în care ar fi pus spre vânzare 250 de grame de cocaină, în schimbul a 20.000 de euro.

„În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova a dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. Ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile“, mai precizează IPJ Dolj

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Activităţile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS