10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCioban băgat în spital de proprietarul stânei

Cioban băgat în spital de proprietarul stânei

Poliţiştii doljeni au dispus reţinerea unui bărbat de 50 de ani, din Calafat, sat Golenţi, acuzat de comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Potrivit oamenilor legii, inculpatul, care deţine o stână în Golenţi, a lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat de 48 de ani, cioban la stână.

Potrivit oamenilor legii, victima a fost agresată în seara zilei de 25 iunie.
„Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 25 iunie, ora 20.50, un bărbat de 48 de ani, din comuna Cetate, angajat ca îngrijitor la o stână de animale din satul Golenţi, pe fondul pierderii unor animale aflate în supraveghere, ar fi fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele de un bărbat de 50 de ani, proprietarul stânei. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma examinării medico-legale, s-a apreciat că leziunile produse au pus în primejdie viaţa victimei”, au explicat poliţiştii.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Tot miercuri, bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj. Poliţiştii doljeni au mai precizat că inculpatul urma să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

Condamnat după ce a furat mai multe capre

În mai, anul trecut, bărbatul de 50 de ani a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru furt calificat. Anchetatorii au reţinut că, în decembrie 2021, inculpatul şi alţi doi bărbaţi au furat 29 de capre de la o stână din Golenţi. Animalele au fost vândute unui alt cioban din localitate, cu 2.000 de lei.
Ceilalţi doi inculpaţi din dosar au fost condamnaţi tot la un an de închisoare cu suspendare.

Citeşte şi: Cum a fost posibilă crima din Grădina Botanică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS