16.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA ajuns în arest după ce l-a bătut pe prietenul fostei iubite

A ajuns în arest după ce l-a bătut pe prietenul fostei iubite

Poliţiştii doljeni au dispus reţinerea unui bărbat de 33 de ani, din Craiova, suspectat de încălcarea ordinului de protecţie, ameninţare şi lovire sau alte violenţe. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a încălcat ordinului de protecţie şi a mers la locul de muncă al fostei concubine. Poliţiştii spun că bărbatul a însoţit femeia cu autoturismul până la locuinţa sa, dar şi că l-a agresat pe actualul prieten al femeii.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că infracţiunile au fost comise în perioada 5-12 iunie.

„Bărbatul este bănuit că în perioada 05-12 iunie, ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi s-ar fi apropiat de locul de muncă al fostei sale concubine, însoţind-o cu autoturismul până la locuinţa acesteia din municipiul Craiova. Totodată, bărbatul este bănuit că, în cursul zilei de 05 iunie, l-ar fi agresat fizic pe actualul prieten al femeii, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova”, spun oamenii legii.

În ordinul de protecţie emis de instanţă pe 31 mai, bărbatul a fost obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de reclamantă, precum şi faţă de locuinţa şi locul de muncă ale acesteia. În plus, instanţa i-a interzis orice contact, inclusiv telefonic, cu reclamanta. Odinul de protecţie are o valabilitate de trei luni, începând cu data de 31 mai.

A ajuns în arest pentru comiterea mai multor infracţiuni

În cursul zilei de miercuri, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore. Este acuzat de încălcarea ordinului de protecţie (4 acte materiale), ameninţare şi lovire sau alte violenţe. Tor miercuri, craioveanul de 33 de ani a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj. Oamenii legii au mai precizat că suspectul urma să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Şoferul care a ucis un pieton şi a fugit, la judecată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS