26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Țigări de 2,3 milioane de euro, confiscate la Giurgiu

(VIDEO) Țigări de 2,3 milioane de euro, confiscate la Giurgiu

-

Ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 2,3 milioane de euro, descoperite la PTF Giurgiu. Șoferul automarfarului a fost reținut pentru 24 de ore.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au descoperit, într-un ansamblu rutier condus de un bulgar, 9.000.000 de țigarete de contrabandă. Valoarea țigărilor este estimată la o valoare de aproximativ 2,3 milioane de euro. În cauză se derulează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu. Faţă de şofer s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore.

Un bulgar, de 53 de ani, transporta, conform documentelor prezentate, recipiente din sticlă, din Bulgaria în Cehia.

Polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra încărcăturii acestuia. În compartimentul pentru marfă, au fost descoperite ascunse, prin metoda capac, 900 de baxuri ce conţineau 9.000.000 de țigarete de contrabandă.

Țigările, în valoare totală de aproximativ 2,3 milioane de euro (11.250.000 de lei) au fost indisponibilizate. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Totodată, faţă de persoana în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Salarii mai mici pentru consilierii de probațiune după ce au făcut grevă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un nou val de caniculă peste România

În zilele viitoare vremea va continua să se încălzească...

ȘTIRI GdS