6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie de 38 de ani, în comă după ce a fost bătută de patron

Femeie de 38 de ani, în comă după ce a fost bătută de patron

Judecătoria Drobeta Turnu Severin a dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 47 de ani, din localitatea Şimian, acuzat de comiterea infracţiunii de purtare abuzivă. Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi agresat o femeie de 38 de ani, angajată a societăţii pe care suspectul o administrează. Incidentul a avut loc marţi, în comuna Şimian.

Anchetatorii au stabilit că victima a fost agresată după un conflict verbal cu administratorul societăţii.
„La data de 30 mai, ora 14.56, Secția de Poliție Rurală Șimian a fost sesizată de un bărbat, din comuna Șimian, cu privire la faptul că soția sa, o femeie de 38 de ani, ar fi fost agresată de administratorul societăți la care lucrează, un bărbat de 47 de ani. La fața locului s-au deplasat polițiștii care în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că în timp ce se afla în incinta societăți unde lucrează, în urma unui conflict verbal cu administratorul societăți, femeia ar fi fost agresată de acesta. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, au precizat poliţiştii.

Incidentul violent a avut loc la un magazin din comuna Șimian. Se pare că femeia de 38 de ani ar fi mers la magazinul unde lucra pentru a-și depune demisia. Acolo ar fi fost lovită cu un topor de administratorul societății.

Arestat pentru purtare abuzivă

Victima agresiunii a fost transportată la spital în stare gravă, în comă de gradul unu. Potrivit cadrelor medicale, femeia prezenta multiple leziuni la nivelul membrelor inferioare şi o leziune de coloană cervicală.
Iniţial, pe numele suspectului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe. În cursul zilei de marţi, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Miercuri, după schimbarea încadrării juridice a faptei în purtare abuzivă, bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului P.G., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data 31.05.2023 până la data de 29.06.2023, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului P.G.”, au dispus judecătorii.
Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată de bărbatul arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS