16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiFemeie băgată în comă de patronul care a bătut-o cu toporul

Femeie băgată în comă de patronul care a bătut-o cu toporul

O femeie dintr-o comună mehedinţeană a fost băgată în comă de patronul care a bătut-o cu toporul. Familia susţine că femeia a fost agresată pentru că îşi dăduse demisia, scrie Antena3.

Agresiunea a avut loc la un magazin din comuna Șimian. Femeia, de 38 de ani, care lucrase acolo, a mers pentru a-și depune demisia. Însă ar fi fost lovită cu brutalitate de administratorul societății, care nu a acceptat demisia. Familia susţine că femeia a fost bătută cu toporul.

”Geanta plină de sânge, volanul, scaunul, toate murdare de sânge, și înăuntru puteți vedea că totul este plin de sânge”, a povestit soțul femeii. 

”Și-a depus cererea pentru demisie acum patru zile, nu a vrut să o primească. I-a spus să meargă din nou luni sau marți. Ea când s-a dus acum, el a închis biroul și a bătut-o cu toporul. I-a spus că a furat un pachet de cafea. Ca motiv să o prindă, să nu își dea demisia, i-a rupt mâinile și a bătut-o cu toporul”, mai povestește acesta. 

Bărbatul este în stare de șoc după incident. 

”Eu nu i-am dat niciodată o palmă! Rar familii să se înțeleagă cum m-am înțeles eu cu ea”, spune el, cu ochii în lacrimi.

Femeia a reușit să ajungă acasă cu ultimele puteri. Acasă, starea femeii s-a agravat. În ciuda faptului că a fost transportată de urgență la spital, femeia a intrat în comă, iar medicii se luptă acum să îi salveze viața. 

Bărbatul, de 47 de ani, care a lovit-o pe angajata sa a fost arestat pentru 24 de ore. Poliția i-a făcut dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Bărbatul mai este acuzat şi de purtare abuzivă.

Citeşte şi: Pădurar în stare gravă după ce a fost bătut de ciobanii de la o stână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS