10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePădurar în stare gravă după ce a fost bătut de ciobanii de la o stână

Pădurar în stare gravă după ce a fost bătut de ciobanii de la o stână

Un pădurar a fost găsit inconştient, marţi, după ce ar fi fost bătut de ciobanii de la o stână. Incidentul a avut loc în localitatea vrânceană Păuneşti, transmite Agerpres.

„Astăzi, 30.05.2023, ora 16.42, poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că în extravilanul comunei Păuneşti a fost găsit un bărbat, din aceeaşi localitate, în vârstă de 63 de ani, care prezenta urme de violenţă la nivelul capului. Bărbatul a fost preluat de ambulanţă în stare de inconştienţă şi transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare”, a precizat IPJ Vrancea.

Principalii bănuiţi de această faptă sunt audiaţi, fiind cercetaţi pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Starea pădurarului de la Păuneşti este destul de gravă. Acesta a fost transferat de la Spitalul municipal Adjud la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Bacău.

Pădurar bătut din cauza câinilor ciobanilor

Potrivit unor surse, altercaţia ar fi plecat de la faptul că pădurarul le-ar fi cerut ciobanilor să îşi lege câinii pe care îi au la stână. Şi sătenii ar fi reclamat în mai multe rânduri către autorităţi faptul că ciobanii îşi ţin câinii liberi şi pun în pericol siguranţa oamenilor.

„Stâna se află la circa şase kilometri de sat. Cei doi ciobani au un număr mare de oi, pe care le pasc pe terenul oamenilor din sat. Populaţia e îmbătrânită şi nu mai coseşte nimeni. Ei profită de această situaţie şi pasc oile pe terenurile oamenilor aflate în apropierea izlazului pe care l-au închiriat. Ei sunt iubitori de câini, au mai mulţi câini de rasă. Le-am mai transmis şi noi în mai multe rânduri să îşi lege câinii. A venit şi Poliţia Animalelor şi i-a amendat. Nu ştiu de la ce s-au luat, ce au avut cu pădurarul. Era un băiat foarte bun. Am auzit că pădurarul e în stare destul de gravă. Înţeleg că ar fi fost transferat la un spital de neurochirurgie din alt judeţ”, a declarat primarul comunei Păuneşti, Gheorghe Popa.

Pădurarul s-ar fi aflat în timpul serviciului, astfel că încadrarea faptei ar putea suferi modificări.

Citește şi: Fosta asistentă a lui Joe Biden a fugit în Rusia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS