17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA murit după ce şi-a prins mâna într-un utilaj de la abatorul unde lucra

A murit după ce şi-a prins mâna într-un utilaj de la abatorul unde lucra

Un bărbat a murit după ce şi-a prins mâna într-un utilaj de la abatorul unde lucra. Un bărbat de 48 de ani a murit vineri dimineața. Acesta şi-a prins mâna într-un utilaj de la firma unde lucra, în localitatea Niculești, Dâmbovița.

ISU Dâmboviţa a fost solicitat, vineri, să intervină pentru salvarea unei persoane la un operator economic în comuna Niculeşti. „La locul evenimentului, echipajele de intervenţie au găsit o persoană prinsă într-un utilaj, inconştientă. Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată de către echipajul SAJ”, a transmis sursa citată.

Incidentul s-a produs la un operator economic din comuna Niculeşti, având ca obiect de activitate producţia şi conservarea cărnii.

Poliţiştii şi inspectorii ITM au deschis o anchetă

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 48 de ani, din Moreni, ar fi fost rănit în timp ce ar fi manipulat un utilaj. Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările  producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, conform observatornews.ro.

Incidentul este cercetat şi de către inspectorii ITM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS