14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr de 18 ani, arestat pentru violarea unei femei de 59 de ani

Tânăr de 18 ani, arestat pentru violarea unei femei de 59 de ani

Judecătoria Segarcea a dispus, ieri, arestarea preventivă a unui tânăr de 18 ani, din comuna Gighera, suspectat de comiterea infracţiunii de viol. Potrivit poliţiştilor doljeni, în seara zilei de duminică, suspectul ar fi violat o femeie de 59 de ani, din comună.

Poliţiştii doljeni au explicat că violul a fost sesizat de nepotul victimei, un tânăr de 19 ani.

„În seara zilei de 21 mai, ora 20:29, polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 19 ani, din comuna Gighera, cu privire la faptul că mătuşa sa, în vârstă de 59 de ani, ar fi fost violată. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au stabilit că, în jurul orei 20.00, un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii, iar prin constrângere ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, au precizat poliţiştii.

În cursul zilei de luni, tânărul de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de viol. Ieri, inculpatul a fost dus la Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului M.A., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.05.2023 până la 21.06.2023, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin avocat din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu”, a dispus instanţa. Hotărârea Judecătoriei Segarcea nu este definitivă şi poate fi contestată de tânărul arestat.

Citeşte şi „Loverboy” din Filiaşi, judecat pentru trafic de persoane

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS