11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA intrat cu mașina în mai multe persoane care i-au atacat tatăl

A intrat cu mașina în mai multe persoane care i-au atacat tatăl

Un bărbat a intrat cu mașina în mai multe persoane care i-au atacat tatăl. Un bărbat de 29 de ani din Râmnicu Sărat a fost reţinut şi este cercetat pentru tentativă de omor. Acesta, în noaptea de marţi spre miercuri, ar fi intrat intenţionat cu autoturismul într-un grup de oameni.

Trei persoane, între care un minor de 14 ani, au fost rănite. Incidentul a avut loc în urma unui scandal, iar o persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor, scrie News.ro.

„Trei persoane, victime ale unui eveniment rutier, au ajuns în jurul orei 23:00 la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat cu multiple traumatisme şi au fost transferate ulterior la Spitalul Judeţean Buzău. Alt pacient cu traumatisme provenite în urma unei agresiuni, a ajuns la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. A rămas internat pentru investigaţii şi tratament”, a declarat Alexandru Boteanu purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat.

Două grupuri de oameni s-au luat la bătaie cu lopeţi şi topoare

Evenimentul s-a petrecut pe strada Focşani din Râmnicu Sărat. În urma unei petreceri, două grupuri de oameni s-au luat la bătaie cu lopeţi şi topoare.

Un bărbat de 29 de ani, al cărui tată fusese agresat, a reuşit să scape din învălmăşeală, s-a urcat la volanul autoturismului şi a intrat cu maşina în grupul de oameni, rănind trei persoane, printre care şi pe tatăl său, dar şi un minor în vârstă de 14 ani.

Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Citeşte şi: Zeci de percheziții la un grup de funcționari de la o companie din subordinea Ministerului Energiei 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS