28.4 C
Craiova
joi, 20 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentS-a încuiat în casă cu o butelie, un topor și un cuțit și a amenințat că se sinucide

S-a încuiat în casă cu o butelie, un topor și un cuțit și a amenințat că se sinucide

Un bărbat din Vrancea a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide. El s-a încuiat în casă cu o butelie, un topor și un cuțit. Negociatorii au acționat contra timp și au reușit să prevină o tragedia.(sursa:observatornews)

Un bărbat s-a încuiat în casă și a amenințat că se va sinucide. În cele din urmă, după insistențele negociatorilor, bărbatul a ieșit din casă și a reușit să fie salvat înainte de se produce o tragedie. 

Conform IPJ Vrancea, sămbătă dimineaţă, în jurul orei 05.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, din comuna Ţifeşti, că se sinucide. Operatorii 112 au stat de vorbă cu apelantul până la sosirea echipajelor de intervenţie.

La faţa locului au intervenit imediat poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu, Poliţiei Oraşului Panciu, Serviciului pentru Acţiuni Speciale. a fost prezent și un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, precum şi jandarmi şi pompieri. Bărbatul s-a închis singur în locuinţă. Avea asupra sa o butelie, un topor şi un cuţit, pe care ameninţa că le va folosi.

În urma discuţiilor purtate de către negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea cu bărbatul în cauză, s-a reuşit detensionarea situaţiei şi scoaterea din imobil a acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS