13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn adolescent, arestat după şi-a lovit străbunica în cap cu ciocanul de şniţele

Un adolescent, arestat după şi-a lovit străbunica în cap cu ciocanul de şniţele

Un adolescent, arestat după şi-a lovit străbunica în cap cu ciocanul de şniţele. Un băiat de 16 ani din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat că şi-a lovit de mai multe ori în cap străbunica în vârstă de 86 de ani, cu un ciocan folosit la bătut carnea în bucătărie, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, în dimineaţa zilei de 17 mai, în jurul orei 8.00, după ce a rămas singur în locuinţă cu străbunica sa în vârstă de 86 de ani, băiatul a luat un ciocan de bătut carnea, a mers în camera în care dormea străbunica sa şi a lovit-o pe aceasta de mai multe ori în cap cu ciocanul respectiv, după care a părăsit adresa.

Femeia de 86 de ani a fost transportată la spital

Victima a fost descoperită de fiica sa. Aceasta a apelat numărul de urgenţă 112. Femeia de 86 de ani a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. A fost internată cu diagnosticul de „agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel 0 cu risc, multiple plăgi contuze fronto-parieto-temporo-occipital stânga, plagă contuză ureche stânga şi zigomatic stânga”.

Există bănuiala că agresiunea a avut loc pe fondul intenţiei băiatului de a-şi însuşi o sumă de bani de la victimă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Băiatul a fost reţinut

În aceeaşi zi, băiatul a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. El este acuzat de comiterea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor.

Citeşte şi: Copil lovit mortal de o mașină în timp ce traversa printr-un loc nepermis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS