21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopil lovit mortal de o mașină în timp ce traversa printr-un loc nepermis

Copil lovit mortal de o mașină în timp ce traversa printr-un loc nepermis

Copil lovit mortal de o mașină în timp ce traversa printr-un loc nepermis. Un copil în vârstă de 6 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada prin loc nepermis. Incidentul s-a petrecut în localitatea Bălăceanu, informează Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Buzău.

La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul minorului. Copilul se întorcea de la şcoală şi într-o clipă de neatenţie ar fi traversat strada printr-un loc nepermis. În acel moment a fost surprins de un vehicul.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Ziduri către Brăila, un șofer în vârstă de 55 de ani, din Bălăceanu, a surprins și accidentat un pieton. Acesta s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului, un minor în vârstă de 6 ani, din Bălăceanu”, au precizat reprezentanții IPJ Buzău.

Şoferul a fost testat cu aparatul Drager. Nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi: Cod galben de ploi şi vânt puternic în Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS