5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFiu de deputat, bătut într-un tramvai, în Craiova

Fiu de deputat, bătut într-un tramvai, în Craiova

Doi adolescenți de 15 ani, din Craiova, au fost agresați de un grup de tineri, într-un tramvai, pe Calea Bucureşti din Craiova. Incidentul, care a avut loc miercuri seara, a fost făcut public de deputatul AUR Ringo Dămureanu. Una dintre victime este fiul deputatului Dămureanu, care a precizat că tânărul a fost amenințat cu briceagul şi lovit de mai multe ori în cap. În cursul zilei de ieri, poliţiştii i-au identificat pe agresori. Aceştia sunt cinci minori cu vârstele cuprinse între 12 şi 14 ani, din Craiova.

Potrivit poliţiştilor doljeni, cei doi tineri au fost agresaţi miercuri seara, într-un tramvai, în Craiova.
„În seara zilei de 17 mai, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la un conflict ce ar fi avut loc între mai mulți tineri în timp ce se aflau într-un tramvai. În fapt, un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai. În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei”, au explicat poliţiştii.

În cursul zilei de joi, reprezentanţii IPJ Dolj a explicat că agresorii au fost identificaţi şi duşi la audieri. Este vorba de cinci minori cu vârstele cuprinse între 12 şi 14 ani. Poliţiştii au mai precizat că, după audieri, se vor dispune „măsuri în consecinţă”.

Una dintre victime, fiu de deputat

Unul dintre tinerii agresaţi este fiul deputatului AUR Ringo Dămureanu. Acesta a reacţionat pe Facebook după incidentul de miecuri seara.
„Șocant, în Craiova! Copiii noștri bătuți, umpluți de sânge, vandalizați, în tramvaiul modern al doamnei primar Lia Olguța Vasilescu. Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost astăzi amenințat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gașcă de 6-7 tineri de etnie. La sfârșit, a fost amenințat: „te termin, ne mai vedem noi”. Colegul lui a fost lovit, tâlhărit și i s-a rupt plăsuța cu cumpărături”, a precizat Ringo Dămureanu.
Alături de textul de mai sus, Dămureanu a postat şi imagini video în care se observă leziunile suferite de fiul său. Deputatul a întrebat victimele ce s-a întâmplat, a cerut informaţii vatmanului, a explicat că nu a intervenit nici o persoană în apărarea victimelor.

În final, Ringo Dămureanu a adus în discuţie situaţia din Parlament a pardidului AUR.

„Chiar să nu aibă legătură această amenințare cu presiunile la care suntem supuși în Parlament de când cu instaurarea noii dictaturi?”, a mai spus deputatul.

Până joi seara, poliţiştii nu dispuseseră nici o măsura faţă de cei cinci suspecţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS