10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAgresorii din tramvai, identificaţi de poliţişti

Agresorii din tramvai, identificaţi de poliţişti

Poliţiştii doljeni au precizat că au ridicat şi dus la audieri cinci minori suspectaţi că au agresat doi tineri. Incidentul a avut loc miercuri seara, într-un tramvai, pe Calea Bucureşti din Craiova. Una dintre victime este fiul deputatului Ringo Dămureanu, care a reacţionat pe Facebook după incident.

Potrivit poliţiştilor doljeni, cei doi tineri au fost agresaţi miercuri seara, într-un tramvai.

„În seara zilei de 17 mai, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la un conflict ce ar fi avut loc între mai mulți tineri în timp ce se aflau într-un tramvai. În fapt, un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai. În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei”, au explicat poliţiştii.

În urmă cu puţin timp, oamenii legii au transmis că agresorii au fost identificaţi şi duşi la audieri.

„În continuarea cercetărilor privind agresiunea comisă în seara zilei de 17 mai, asupra a doi minori, în timp ce se aflau într-un tramvai, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţiştilor Secţiilor 1, 5 şi 6 Craiova, au desfăşurat activităţi investigativ-operative fiind identificaţi 5 minori, cu vârstele cuprinse între 12 şi 14 ani, toţi din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea faptelor.

Cei cinci au fost conduşi la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova pentru audieri, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc evenimentele şi dispunerea de măsuri în consecinţă”, au mai precizat oamenii legii.

Una dintre victime, fiu de deputat

Unul dintre tinerii agresaţi este fiul deputatului Ringo Dămureanu. Acesta a reacţionat pe Facebook după incidentul de miecuri seara.

„Șocant, în Craiova: Copiii noștri bătuți, umpluți de sânge, vandalizați, în tramvaiul modern al doamnei primar Lia Olguța Vasilescu. Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost astăzi amenințat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gașcă de 6-7 tineri de etnie. La sfârșit, a fost amenințat: „te termin, ne mai vedem noi”. Colegul lui a fost lovit, tâlhărit și i s-a rupt plăsuța cu cumpărături”, a precizat Ringo Dămureanu.

Cireşte şi Fotbalişti condamnaţi pentru tâlhărie calificată, la apel

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS