12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIncendiu pe şantierul de la Aeroportul Craiova

Incendiu pe şantierul de la Aeroportul Craiova

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, cauza incendiului nu a fost stabilită.

„Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, neexistand victime sau persoane evacuate. În urma incendiului au ars aproximativ 100 mp hidroizolație. Cauza incendiului este în curs de stabilire”, au precizat pompierii.

Pompierii doljeni au intervenit, în urmă cu puţin timp, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe şantierul de la Aeroportul Craiova, unde se construieşte un nou terminal. Se pare că flăcările au distrus hidroizolaţia de pe fundaţia terminalului.

„Incendiu şantier în lucru, zona Aeroport Craiova. A intervenit Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Aeroport Craiova şi ISU Dolj cu trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Incendiu este lichidat”, sunt primele informaţii oferite de pompierii doljeni.

Incendiul a putut fi observat şi pe camera video care transmite live activitatea de pe şantier – https://aeroportcraiova.ro/livecam/

Noul terminal construit la Aeroportul Craiova va avea o suprafaţă construită de 12.791 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 27.547 mp. Pe lângă acesta, restul investiţiilor se referă la parcare, drumuri de acces și centrală fotovoltaică; amenajarea suprafeţei nivelate a benzii pistei şi amenajarea ariei de siguranţă; amenajarea suprafeţei nivelate a benzii căii de rulare; asigurarea suprafeţelor de protecţie îngropate; gard perimetral de securitate; drumuri rutiere de acces şi drumuri tehnologice; platforme antisuflu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS