22.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO: Un fost deputat indian, ucis în direct la TV

VIDEO: Un fost deputat indian, ucis în direct la TV

Un fost deputat din parlamentul Indiei a fost împușcat mortal, alături de fratele său, în timp ce poliția îi escorta pentru un control medical, relatează Reuters. Incidentul mortal a fost surprins de camerele TV care transmiteau LIVE.

Fostul deputat, împușcat împreună cu fratele său

Imaginile dramatice cu cei doi bărbați uciși au fost distribuite pe posturile TV și pe rețelele de socializare. Un bărbat înarmat este văzut întinzându-se printre polițiști îndreptând pistolul spre tâmpla fostului parlamentar Atiq Ahmed. Fratele său, Ashraf Ahmed, a fost împușcat o fracțiune de secundă mai târziu.

În alte imagini, filmate de partenerul Reuters, ANI, un bărbat înarmat este văzut trăgând în mod repetat în corpurile fraților în timp ce acestea zăceau la pământ.

Filmul cu fostul deputat, pe Twitter

Imaginile cu puternic impact emoțional pot fi văzute pe Twitter.

Cele două victime au murit în câteva minute, în timp ce poliția a reținut rapid trei bărbați suspectați de comiterea atacului ucigaș. Rapoartele din presă spun că atacatorii se dădeau drept jurnalişti. Unul s-a predat imediat după atac. Ofițerii i-au încătușat și pe ceilalți doi.

Ei se aflau printre jurnaliștii care se adunaseră în timp ce cei doi frați erau aduși, încătușați, la un spital din orașul Prayagraj. După i-au ucis pe cei doi frați, suspecții înarmați au strigat incantații religioase hinduse.

Un polițist a fost rănit în timpul atacului.

Poliția a anunțat ulterior că guvernul Uttar Pradesh a interzis adunările a mai mult de patru persoane în întreg statul după uciderea lui Atiq Ahmed și Ashraf Ahmed, care erau membrii unui grup mafiot implicat în acapararea de terenuri și în cazuri de crimă.

CITEȘTE ȘI: De ce nu au mai ajuns oamenii pe Lună în ultimele decenii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS