24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentActrița Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal

Actrița Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal

Actrița Monica Odagiu a fost implicată duminică după-amiază într-un grav accident rutier, soldat cu moartea unui pieton. Potrivit primelor informații, un bărbat care traversa neregulamentar a fost lovit în plin de mașina condusă de actriță.
Actrița Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat de 35 de ani care traversa neregulamentar strada Știrbei Vodă din București, în apropiere de Sala Palatului.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.
Din primele informații, o femeie de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei. În dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.
În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Capitalei.
Monica Odagiu, de 27 de ani, nu consumase alcool. În autoturism se afla și dspra actriței.
Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”, a precizat Poliția Capitalei.

Monica Odagiu este cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni precum ”Vocea României” sau în filmul de succes Teambuilding.

Citește și: Pomii împodobiți cu ouă roșii în comuna Baia de Fier

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS