22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn doljean de 72 de ani, prins băut la volan după o urmărire ca-n filme

Un doljean de 72 de ani, prins băut la volan după o urmărire ca-n filme


Un doljean de 72 de ani, prins băut la volan după o urmărire ca-n filme. Totul s-a întâmplat, ieri după amiază, în Dăbuleni.

Polițiștii din Dăbuleni au efectuat semnal de oprire conducătorului unei autoutilitare ce circula pe strada Alecu Russo, din localitate.
Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din orașul Dăbuleni. Bărbatul a fost blocat.

La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat, de 72 de ani, din orașul Dăbuleni. Acesta prezenta halena alcoolică. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tânăr sub influența substanțelor psihoactive

Un tânăr din comuna Moţăţei a fost depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii din Băilești au depistat, aseară, un tânăr, de 31 de ani, din comuna Moțăței, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Băilești.

Întrucât acesta prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța canabis.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub altor substanțe.

Citește și: (VIDEO) Pompierii și armata lucrează pentru a stinge incendiul uriaş din Bangladesh

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS