18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) 1.200 de pistoale, suspecte de a letale, într-un camion la Negru Vodă

(VIDEO) 1.200 de pistoale, suspecte de a letale, într-un camion la Negru Vodă

-

1.200 de pistoale, suspecte de a fi arme letale, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă într-un camion la Negru Vodă. Camionul încărcat cu diverse produse era condus de un cetăţean ucrainean.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean ucrainean, de 54 de ani, la volanul unui ansamblu rutier cu semiremorcă. Bărbatul transporta, conform documentelor de însoţire, pistoale cu gaze, pentru o societate din Ucraina.

Întrucât exista suspiciunea că pistoalele fac parte din categoria armelor letale supuse autorizării, polițiștii de frontieră au însoțit ansamblul rutier în Portul Constanța. Împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța-Sud au desigilat compartimentul marfă al mijlocului de transport. S-a efectuat controlul amănunţit al acestuia.

În urma verificărilor, au fost descoperite 60 de cutii ce conțineau 1.200 pistoale, marca Stalker, calibru 9 mm. Pistoalele au fost ridicate în vederea expertizării. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citeşte şi: Restricții de circulație în zona Stadionului Oblemenco

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Apă și canal pentru Spitalul Regional de Urgență Oltenia

Primăria Craiova a eliberat recent certificat de urbanism pentru...

ȘTIRI GdS