10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri, acuzați că au violat o mireasă în noaptea nunţii după ce soţul s-a dus la culcare

Doi tineri, acuzați că au violat o mireasă în noaptea nunţii după ce soţul s-a dus la culcare

Doi tineri sunt acuzați că au violat o mireasă în noaptea nunţii după ce soţul s-a dus la culcare. Artista din Viena i-ar fi invitat pe cei doi tineri de 17 şi 18 ani în atelierul ei, după ce mirele s-a dus la culcare, pentru că nu se simțea bine după ce făcuse un vaccin.

Pentru că soțul ei nu avea chef de petrecerea nunții din cauza unei reacții la un vaccin, artista din Viena a invitat spontan în atelierul ei doi tineri. Decizia s-a dovedit a fi una greșită, scrie krone.at.

Ea susține că a fost abuzată, iar suspecții spun că, de fapt, femeia ar fi fost cea care i-a încurajat să întrețină relații intime.

A fost extrem de neobișnuit ceea ce s-a întâmplat în noaptea nunții

A fost extrem de neobișnuit ceea ce s-a întâmplat în noaptea nunții Mariei (numele a fost schimbat pentru a proteja identitatea victimei), în februarie 2022, la Viena. Pentru că soțul ei ar fi avut o reacție secundară la un vaccin, după nuntă, mireasa, o artistă, s-a retras singură în atelierul ei. Acolo i-ar fi invitat pe doi adolescenți, de 17 și 18 ani.

Femeia le-a oferit alcool tinerilor vizitatori

„Ea i-a auzit pe cei doi râzând la parterul clădirii și a decis în mod spontan să-i invite în atelier”, a relatat procurorul general care se ocupă de caz. Femeia le-a oferit alcool tinerilor vizitatori, care ulterior i-au oferit un drog sub formă de pastile. Dimineață, artista s-a trezit goală pe canapea.

„Atelierul a fost complet devastat”, a mai declarat procurorul. Un Rolex și alte lucruri lipseau, iar tablourile au fost distruse. Pagubele materiale se ridică la aproape 10.000 de euro.

Din acea noapte, femeia a intrat într-o depresie severă. Cei doi inculpați sunt acuzați, printre altele, de abuz sexual asupra unei persoane lipsite de apărare.

„M-a întrebat dacă vreau să fac sex. Am fost de acord”, a declarat unul dintre tineri, iar celălat susține în continuare că este nevinovat.

Cu toate acestea, anchetatorii spun că informațiile pe care le-au oferit cei doi adolescenți sunt în contradictoriu.

Citeşte şi: Încă un medic fals a fost descoperit de polițiști

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS