19.8 C
Craiova
miercuri, 31 mai, 2023
Știri de ultima orăEvenimentUtilaje agricole căutate de nemţi şi belgieni, găsite la Borș

Utilaje agricole căutate de nemţi şi belgieni, găsite la Borș

Utilaje agricole căutate de autorităţile germane și belgiene, au fost descoperite la Borș II, la scurt timp de la emiterea alertelor

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat două tractoare ce figurează ca fiind furate din Germania, respectiv Belgia. Ele urma să fie introduse în țară de către un cetățean român. Alertele pentru cele două utilaje agricole, de aproximativ 700.000 de lei, au fost introduse de autorităţile din cele două țări, în urmă cu 72 de ore.

Utilajele erau pentru un buzoian

Ieri, la P.T.F. Borș II, județul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în tară un cetățean român conducând un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă. Ambele erau înmatriculate în România. Bărbatul transporta utilaje agricole din Germania și Belgia, mărcile John Deere și Deutz Fahr, pentru o persoană fizică din Buzău.

După verificări, s-a constatat faptul că mijloacele de transport figurau ca „bunuri căutate pentru confiscare“. Alertele fuseseră introduse de către autorităţile din Germania și Belgia în ultimele 72 de ore.

Tractoarele, estimate la o valoare de peste 700.000 de lei, au fost indisponibilizate. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Citește și: Craiova: Începe distribuirea pachetelor cu produse alimentare pe listele suplimentare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS