19.8 C
Craiova
marți, 30 mai, 2023
Știri de ultima orăEvenimentTrei fete de clasa a şasea s-au inspirat de pe TikTok şi Instagram şi s-au tăiat pe braţe

Trei fete de clasa a şasea s-au inspirat de pe TikTok şi Instagram şi s-au tăiat pe braţe

Trei fete s-au inspirat de pe TikTok şi Instagram şi s-au tăiat pe braţe cu lama unei ascuţitori. Acestea erau eleve în clasa a şasea, la o şcoală gimnazială din Giurgiu. Au ajuns la cabinetul medical al şcolii.

Fetele au spus că au fost inspirate să facă acest gest după ce au urmărit mai multe filmuleţe pe TikTok şi Instagram. Rănile pe care cele trei eleve şi le-au provocat sunt superficiale, ele revenind la cursuri în aceeaşi zi, scrie news.ro.

Incidentul a avut loc miercuri, în timpul unei pauze, într-o şcoală gimnazială din municipiul Giurgiu. Iniţial, reprezentaţii şcolii au fost anuntaţi că două eleve s-au tăiat cu lama de la o ascuţitoare. Ulterior a fost identificată şi o a treia, toate din clasa a şasea.

Fetele au spus că au fost inspirate de mai multe filmuleţe pe Instagram şi pe TikTok

Fetele au spus că au făcut acest gest inspirate de mai multe filmuleţe pe care le-au văzut pe Instagram şi pe TikTok.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Geta Stănescu, a declarat, pentru News.ro, că rănile pe care şi le-au provocat cele trei eleve sunt superficiale. După ce au primiri îngrijiri la cabinetul medical al şcolii ele s-au întors la cursuri. 

”Conducerea şcolii a anunţat părinţii, dar şi Biroul de siguranţă şcolară din cadrul Poliţiei. Unitatea de învăţământ are consilier şcolar, iar activitatea celor trei eleve va fi atent monitorizată”, a precizat oficialul IŞJ Giurgiu.

Citeşte şi: DNA a reţinut trei din patru comisari ai Gărzii de Mediu. Instituţia nu mai poate funcţiona

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS