16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinţi: Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au traficat o fată de 16 ani

Mehedinţi: Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au traficat o fată de 16 ani

Doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de trafic de minori, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți.
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți au documentat activitatea infracțională a xelor doi bărbaţi.
Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – martie 2023, o minoră, de 16 ani, din Mehedinţi, ar fi fost exploatată sexual de doi bărbați, de 24, respectiv 28 de ani, fiind mutată în diverse locații din judeţul Gorj.

Pe 23 martie, s-au fost efectuat două percheziţii în localitatea Tismana, județul Gorj, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea celor 2 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.
În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Frații Buzești” Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS