9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi bărbați, amendați cu 5.500 pentru scandalul produs pe o stradă din Craiova

Doi bărbați, amendați cu 5.500 pentru scandalul produs pe o stradă din Craiova

Jandarmii și polițiștii au intervenit, astăzi, pe pe Aleea 1 Șimnic din Craiova, unde doi bărbați făceau scandal, țipau și înjurau. Potrivit oamenilor legii, unul dintre ei avea un câine periculos, fără botniță și lesă. Cei doi au fost amendați cu 4.000, respectiv 1.500.

Jandarmii craioveni au explicat că unul dintre scandalagii a încercat să fugă, însă a fost prins.

”Astăzi, în jurul orelor 12.30, o femeie a sesizat prin 112, că pe Aleea 1 Șimnic din municipiul Craiova, doi bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice, tulburau liniștea publică, prin strigăte și expresii vulgare, având cu ei și un câine periculos, fără lesă și botniță.
La fața locului s-a prezentat o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul IPJ Dolj și un jandarm din cadrul GJMb Craiova, cât și subunitatea de intervenție din cadrul unității noastre. Unul dintre cei doi bărbați  a încercat să fugă, dar a fost prins de către colegii din cadrul subunități de intervenție”, au precitat jandarmii.

Cei doi bărbați au fost duși la Secția 4 de Poliţie Craiova, unde au fost amendați pentru faptele comise. Unul dintre ei a fost amendat cu 4.000 de lei pentru refuzul de legitimare, adresare de injurii și împiedicarea atribuțiilor de serviciu. Celălalt a primit o amendă de 1.500 de lei, pentru că plimba fără lesă și botniță un câine din categoria a II-a a câinilor periculoși.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS