14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean, reținut pentru lovire și tulburarea liniștii publice

Doljean, reținut pentru lovire și tulburarea liniștii publice

Un doljean, de 21 de ani, a fost reținut, ieri, pentru lovire asu alte violențe și tulburarea liniștii publice.

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Rurală Melineşti au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coţofenii din Față, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În data de 1 martie, ora 15.30, polițiștii au fost sesizați de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Coțofenii din Față, cu privire la faptul că a ar fi avut un conflict verbal cu un tânăr de 21 de ani, din localitate, conflict în urma căruia ar fi fost agresat fizic de tânăr.

Ulterior, în sprijinul tânărului ar fi intervenit alți patru bărbați, din localitate, aceștia fiind bănuiți că l-ar fi agresat pe bărbatul de 39 de ani.

Ieri dimineață, au fost fost efectuate cinci percheziții domiciliare, toate în comuna Coțofenii din Față, cinci persoane fiind conduse la audieri.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii au reținut un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coțofenii din Față, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS