22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentHunedoara: Zeci de călători blocați în trenuri în zona Crivadia

Hunedoara: Zeci de călători blocați în trenuri în zona Crivadia

Traficul feroviar este oprit, luni dimineaţa, între localităţile Petroşani şi Crivadia, din zona Văii Jiului, după ce mai mulţi arbori au căzut peste linia electrică, spre locul incidentului deplasându-se angajaţi ai CFR şi pompierii militari, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că, la această oră se intervine cu Drezina Pantograf pe intervalul de stații Petroșani – Bănița – Merișor (fIrul II) pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe calea ferată și remedierea deranjametelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Pentru accesul echipelor de intervenție cu drezina pantograf, măsură necesară eliberării gabaritului și repunerii sub tensiune a liniei de contact, trei trenuri de călători au fost oprite temporar în stațiile adiacente: R 2706, în stația Merișor, IR 1821, în stația Petroșani și IR 1824 în stația Banu Mare.

Judeţul Hunedoara se află, luni, 27 februarie, până la ora 15,00, sub atenţionare meteo Cod galben de ninsori însemnate cantitativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS