20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn băiat de 14 ani a murit după ce a făcut accident cu mașina pe care o furase

Un băiat de 14 ani a murit după ce a făcut accident cu mașina pe care o furase

Un băiat de 14 ani din Marea Britanie a murit după ce a făcut accident cu o mașină pe care o furase. Polția era pe urmele lui.

Leo Gradwell se afla la volanul unui Fiat 500 când a pierdut controlul și s-a ciocnit cu un Kia Sportage și apoi cu un Renault Clio pe Asthon Road din Golborne, Wigan. Leo a fost dus inițial la Royal Albert Edward Infirmary din Wigan și apoi transportat la Spitalul de Copii Royal Manchester, potrivit Daily Mail.

Cu toate eforturile medicilor, adolescentul a murit ieri la spital. Alți doi adolescenți, în vârstă de 15 ani, pasageri în mașină, au fost răniți în accident.

Cei trei adolescenți încarcerați au fost scoși din mașină de către polițiștii care îi urmăreau. Agenții, împreună cu o asisentă medicală în afara serviciului, care se afla în zonă, au acordat primul ajutor până la sosirea paramedicilor.

Autoturismul era dat în urmărire în urma unui jaf armat care avusese loc cu o seară înainte, în Wigan. Doi bărbați mascați ar fi furat mașina, iar unul dintre aceștia avea în mână un topor, spun anchetatorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS