10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O femeie, acuzată de crimă, și-a atacat avocatul sub privirile judecătorului

(VIDEO) O femeie, acuzată de crimă, și-a atacat avocatul sub privirile judecătorului

-

O femeie acuzată de crimă și mutilare a unui cadavru în Wisconsin, SUA, și-a atacat avocatul chiar în instanță. Ea s-a năpustit asupra bărbatului după ce acesta i-a cerut judecătorului să amâne cazul, potrivit abc7chicago.com.

Incidentul s-a produs marți la tribunalul din Wisconsin. Avocatul Quinn Jolly îi ceruse judecătorului de caz un termen suplimentar de două săptămâni pentru ca un expert al apărării să analizeze capacitatea clientei sale de a fi judecată.

În momentul în care judecătorul Thomas Walsh a acceptat să amâne procesul, Taylor Schabusiness, de 25 de ani, l-a atacat pe Jolly. Ea a fost pusă la podea de un polițist.

Sala de judecată din Green Bay a fost apoi evacuată, iar avocatul a anunțat că vrea să se retragă din poziția de apărător al acuzatei, potrivit Sky News.

Schabusiness a fost acuzată de crimă, mutilare a unui cadavru și agresiune sexuală în urma morții lui Shad Thyrion, de 25 de ani, în februarie anul trecut. Autoritățile spun că aceasta l-a sugrumat pe Thyrion într-o casă din Green Bay, l-a abuzat sexual și i-a dezmembrat cadavrul, lăsând părți din el în toată casa și într-un vehicul.

Femeia susține că este nevinovată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS