14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentItalia: Român înjunghiat de fiul fostei sale partenere

Italia: Român înjunghiat de fiul fostei sale partenere

Un român în vârstă de 38 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie de fiul fostei sale partenere, un tânăr de 19 ani, dintr-o localitate din Lombardia. Poliția l-a arestat pe atacator.

Episodul s-ar fi petrecut la jumătatea acestei luni, într-o locuință socială din Limbiate, o localitate situată în provincia Monza e Brianza din Lombardia, scrie Monza in Diretta.

Acolo ar fi locuit românul, împreună cu fosta sa parteneră, o femeie în vârstă de 58 de ani. Cei doi au împreună o fată, iar femeia mai are doi băieți dintr-o relație anterioară.

Românul ar fi agresat-o pe femeie, spun apropiații acestora

Nu de puține ori, românul ar fi agresat-o pe femeie, spun apropiații acestora. Însă după ce mama ei a murit, relația celor doi a devenit și mai tensionantă, ajungându-se de multe ori la violență. În ciuda acestor lucruri, femeia nu l-ar fi denunțat niciodată pe fostul partener.

Românul ar fi fost și consumator de droguri și alcool, iar din această cauză, văzând că partenerul său nu dă semne că vrea să-și îndrepte comportamentul, femeia a decis să-l dea afară din casă.

Tragedia a avut loc în seara zilei de 16 ianuarie, atunci când românul s-ar fi dus la locuința fostei partenere și a cerut să-și vadă fiica. Însă femeia nu i-a permis acest lucru, iar bărbatul furios a început să o lovească. Văzând asta, băiatul femeii a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat pe bărbat.

„Ți-am spus de o sută de mii de ori să nu te mai atingi de mama mea și fratele meu”, a i-a spus tânărul, care l-a înjunghiat apoi de mai multe ori pe român.

Grav rănit, individul a reușit să fugă din apartament

Grav rănit, individul a reușit să fugă din apartament și a fost observat pe stradă de un trecător care i-a chemat o ambulanță. Imediat după ce a ajuns la spital, a fost operat. Starea lui este instabilă.

Tânărul de 19 ani a fost arestat și dus la penitenciarul din San Vittore din Milano, și este acuzat de tentativă de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS