24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr ani a murit lovit de un tren

Un tânăr ani a murit lovit de un tren

Un tânăr de 29 de ani a murit lovit de un tren, în noaptea de vineri spre sâmbătă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„În noaptea de 27 spre 28 ianuarie, poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat şi o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză. Ca urmare a sesizării, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenţia poliţiştilor din structurile rutiere şi de ordine publică aflaţi în teren”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeş.

Autoturismul a fost găsit la scurt timp, abandonat cu motorul în funcţiune pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată.

„Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren. Se desfăşoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele”, precizează IPJ Argeş. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS