-0.8 C
Craiova
joi, 30 martie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reținut după ce a furat de la doi consăteni

Dolj: Reținut după ce a furat de la doi consăteni

Un tânăr din comuna doljeană Catane, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, a fost reținut de polițiști.

Ieri, polițiștii din Băileşti au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din comuna Catane, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

Poliţiştii Postului Catane au fost sesizaţi de doi bărbaţi, din localitate, că, în perioada 13-22 ianuarie, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţele lor, de unde ar fi sustras trei televizoare şi un laptop.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din Băileşti şi ai Secţiei nr.8 Rurală Rast a fost identificat un tânăr, de 18 ani, din comuna Catane, bănuit de comiterea furturilor.

Polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS