22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMinoră violată de un tânăr cunoscut pe o reţea de socializare

Minoră violată de un tânăr cunoscut pe o reţea de socializare

Instanţele au dispus arestarea preventivă a unui tânăr din comuna doljeană Calopăr, acuzat de comiterea infracţiunii de viol. Potrivit oamenilor legii, inculpatul ar fi violat o minoră de 13 ani, cu care ar fi purtat mai multe conversaţii pe o reţea de socializare.

Poliţiştii doljeni au explicat că fapta a fost sesizată de tatăl copilei pe data de 7 ianuarie. Suspectul a fost reţinut de oamenii legii 10 zile mai târziu. Se pare că minora a fost convinsă să îi trimită agresorului imagini în ipostaze sexuale.

„La data de 07 ianuarie, polițiștii Poliției Orașului Segarcea au fost sesizați de un bărbat din orașul Segarcea, cu privire la faptul că, fiica sa de 13 ani, ar fi fost violată de un tânăr din comuna Calopăr. Din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că, în perioada 20 decembrie 2022-04 ianuarie 2023, tânărul ar fi purtat mai multe discuții cu minora pe o rețea de socializare, solicitându-i acestei să se întâlnească în vederea întreținerii de relații sexuale.

La data de 04 ianuarie, tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu minora, în autoturismul acestuia, sub amenințarea publicării unor imagini compromițătoare cu aceasta”, au precizat poliţiştii doljei.

Arestat preventiv pentru viol şi racolarea minorilor în scopuri sexuale

Pe 17 ianuarie, tânărul a fost dus la audieri,după care a fost reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de comiterea infracțiunilor de viol și racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Ulterior, Judecătoria Segarcea a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.M. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.01.2023 până la data de 16.02.2023, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător ales, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, a dispus instanţa.

Hotărârea Judecătoriei Segarcea a fost contestată de tânărul arestat la Tribunalul Dolj. Vineri, pe 20 ianuarie, judecătorii i-au respins acţiunea ca nefondată. Hotărârea Tribunalului Dolj este definitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS