14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Au lovit o polițistă și s-au trezit cu mascații la ușă

(VIDEO) Au lovit o polițistă și s-au trezit cu mascații la ușă

-

Poliţişti şi jandarmi efectuează, vineri, zece percheziţii domiciliare la persoane bănuite de mai multe fapte, între care şi ultraj, în dosarul penal deschis după ce o poliţistă a fost agresată în timpul unei intervenţii desfăşurate, pe 17 ianuarie, la Oneşti.

Polițiștii au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane bănuite de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj, comise la data de 17 ianuarie, potrivit IGPR. 

Activităţile sunt în derulare şi sunt efectuate în vederea completării materialului probator.

Pe 18 ianuarie, un minor de 16 ani, care a lovit cu piciorul în cap poliţista aflată în misiune, în oraşul Oneşti, a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

La data de 18 ianuarie, în urma contestaţiei formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti, în cauza privind infracţiunea de ultraj din data de 13 ianuarie a.c., instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele minorului, de 16 ani, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe data de 17 ianuarie, poliţista se afla, împreună cu alţi colegi, într-o misiune pentru a aplana un conflict între două grupuri, în oraşul Oneşti.

În momentul în care una dintre persoane a fost încătuşată, minorul a lovit-o cu piciorul în cap pe poliţistă, aceasta necesitând 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Minorul a fost reţinut pentru 24 ore iar judecătorii au decis, iniţial, arestul la domiciliu, dar în urma recursului făcut de procurori, miercuri a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Vineri, poliţiştii efectuează zece percheziţii la Buhuşi, la persoanele implicate atât în conflict cât şi în ultragierea poliţistei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident rutier grav cu trei victime în Bumbești-Jiu

Pompierii militari au fost solicitați joi să intervină la...

ȘTIRI GdS