10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGăsit fără viață în incinta unei societăți din Craiova

Găsit fără viață în incinta unei societăți din Craiova


Un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Craiova, a fost găsit fără viață, în această dimineață, în incinta unei societăți comerciale.

Azi dimineață la ora 6.40, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați prin apel de urgență 112, că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Craiova, un bărbat a fost agresat fizic.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconștiență.

La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani.

Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic. Bărbatul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.

Agresorul, coleg cu victima la Reloc SA, a fost reținut.

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfăşurate activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecinţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS